Intravenøs - infusjonspose (polyolefin)
Tevimbra 100 mg konsentrat til infusjonsvæske, oppløsning (BeiGene Ireland Ltd)
Preparatnavn/ legemiddelform |
Innholds- stoffer |
Konsentrasjons- grenser |
Infusjonsvæsker/ rekonstituering |
Utleverings- enheter/ anmerkning |
Holdbarhet | Kilde SPC |
Tevimbra 100 mg konsentrat til infusjonsvæske, oppløsning |
Natriumsitratdihydrat Sitronsyremonohydrat L-histidinhydrokloridmonohydrat L-histidin Trehalosedihydrat Polysorbat 20 Vann til injeksjonsvæsker |
2 - 5 mg/ml |
Natriumklorid 9 mg/ml |
Infusjonspose | Tevimbra inneholder ikke konserveringsmiddel. Kjemisk og fysisk stabilitet under bruk er vist i 24 timer ved 2 °C til 8 °C. De 24 timene omfatter oppbevaring av den fortynnede oppløsningen i kjøleskap (2 °C til 8 °C) i maksimalt 20 timer, tid til å nå romtemperatur (25 °C eller lavere) og tid til å fullføre infusjonen innen 4 timer. |
Dato for lest: 29.05.2024
Dato for SPC oppdatert: 22.05.2024 |
Ikke behov for bruk av kilder utover SPC.
Kjemisk og fysikalsk stabilitet for Tislelizumab bestemmes ut fra SPC til Tevimbra, og settes derfor til 24 timer i kjøleskap, av dette holdbar 4 timer i romtemperatur.
Følgende filter kan benyttes under administrering i følge SPC: et sterilt, ikke-pyrogent, lavproteinbindende 0,2 mikron eller 0,22 mikron in-line eller add-on filter med et overflateareal på ca. 10 cm².
Monoklonalt antistoff. Unngå risting både av hetteglasset og infusjonsposen etter tilsetning av konsentratet.
Ikke aktuelt.
På bakgrunn av stabilitetsdokumentasjon og vurderinger av kjemisk stabilitet og holdbarhet, kan holdbarhet på TISLELIZUMAB i CMS settes til:
24 timer i kjøleskap
Infusjonsvæske: Natriumklorid 9 mg/ml
Konsentrasjonsgrenser: 2-5 mg/ml
Etikett-tekst: av dette holdbar 4 timer i romtemperatur
Holdbarhetsvurderingene i https://kurbibliotek.metodebok.no/ er utarbeidet for bruk av Sykehusapotekene HF. Holdbarhetene det er konkludert med er basert på virkestoffenes kjemiske og fysikalske stabilitet og med et utgangspunkt i maksimal 7 dager holdbarhet.
Når holdbarhetsvurderingen skal tas i bruk må også maksimal mikrobiologisk holdbarhet validert for aktuelt produksjonssted eller opptrekksted vurderes. Ved tilbakemeldinger eller kommentarer relatert til holdbarhetsvurderingen send e-post til cms@ous-hf.no.