Små språklige justeringer.
Det er ingen aktuelle endringer i Arena v.23.2.
Mars 2025: Revidert informasjon om det konfigurerte produktet Arena Pakkeforløp psykisk helsevern og rus, også kalt PPR. PPR brukes til registrering og oppfølging av nasjonale pasientforløp psykisk helse og rus.
Dette dokumentet er en beskrivelse av regional løsning for fagområdet Psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert behandling av ruslidelser (TSB) i DIPS Arena (Arena).
Løsningsbeskrivelsen er basert på Arena versjon 22.2. og kvalitetssikret opp mot versjon 23.2.
Fagområdet som omtales i dette dokumentet er Psykisk helsevern og TSB, som omfatter:
Modulen Arena Vedtak i psykisk helsevern, også kalt vedtaksmodulen. Opprinnelig oppfylte modulen kravene til registrering av vedtak fattet med hjemmel i psykisk helsevernloven og straffeloven §§ 62 og 63 gitt i EPJ-standarden for vedtak etter psykisk helsevernloven. Det er også støtte for registrering av rettslig grunnlag og tvangsvedtak overfor rusmiddelavhengige jf. helse- og omsorgstjenesteloven og forskrift om rettigheter og tvang i rusinstitusjoner, samt samtykke til helsehjelp jf. pasient- og brukerrettighetsloven § 4-1.
Det konfigurerte produktet Arena MADRS (Montgomery and Åsberg Depression Rating Scale), som samsvarer med skjemaet for skåring av dybden av pasientens depressive tilstand tilgjengelig på helsebiblioteket.no.
Det konfigurerte produktet Arena LAR, som oppfyller Senter for rus- og avhengighetsforsknings (SERAF) krav til registrering av status til pasienter som behandles for opiatavhengighet.
Det konfigurerte produktet Trygg Arena psykisk helse og rus, som legger til rette for registrering av selvmord- og overdoserisiko samt evaluering av forebyggende tiltak i tråd med innsatsområdene beskrevet i Pasientsikkerhetsprogrammet «I trygge hender 24/7».
Faggruppen har meldt flere endringsønsker for produktområdet til DIPS AS.
For oversikt over nye begreper ved innføring av Arena Vedtak i psykisk helsevern, se tabell 1:
Begrep |
Definisjon |
Vedtaksperiode |
Benyttes for å registrere sentrale opplysninger om det aktuelle rettslige grunnlaget for behandlingen |
Vedtaksperiodeansvarlig |
Den som er ansvarlig for oppfølging av pasientens vedtak innenfor vedtaksperioden |
Rettslig grunnlag |
Hjemmel gitt i kodeverk 9300 Rettslig grunnlag. I vedtaksmodulen blir vedtak som er grunnlag for behandlingen knyttet til korrekt rettslig grunnlag. |
Gjennomføringsvedtak |
Vedtak gitt i kodeverk 9275 Vedtak etter psykisk helsevernloven og Forskrift om rettigheter og tvang i rusinstitusjoner |
Tabell 1: Nye begreper ved innføring av Arena Vedtak.
For generelle begreper knyttet til funksjonalitet i Arena og som gjelder på tvers av områdene i regional løsning, se brukerveiledningen Kom i gang - navigering.
For oversikt over føringer og rammebetingelser som ligger til grunn for arbeidet som er gjort innenfor fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se tabell 2.
Føring/rammebetingelse | Gyldig fra |
Mandat Regional faggruppe Psykisk helsevern og TSB | |
18.09.2019 | |
27.08.2019 | |
Kontinuerlig oppdatering | |
EPJ standard: Vedtak etter psykisk helsevernloven (2017) | |
SERAFS kravspesifikasjon til statusrapport for LAR |
Tabell 2: Føring og rammebetingelser.
6. 1 Arena Vedtak i psykisk helsevern
6.1.1 Endringer
Vedtak i vedtaksmodulen har ikke overlappende datastrukturer med vedtak i DIPS Classic (Classic). Registrering av vedtak kan derfor ikke gjøres i begge systemene samtidig. Ved overgang til Arena blir tilgang til vedtak i Classic fjernet og aktive vedtak i Classic migrert til Arena. Vedtak opprettet i Classic vises i en liste i fane «Vedtak i Classic» i siden Vedtak, se figur 1. Innholdet i listen er identisk med listen i skjermbildet «Psykiatriske vedtak» i Classic.
Før det kan registreres vedtak i Arena, må pasienten ha en aktiv vedtaksperiode, som opprettes ved godkjenning av dokumentet «Opprett vedtaksperiode». Vedtaksperioden opprettes ved første kontakt innen psykisk helsevern eller TSB og avsluttes når behandlingen avsluttes, pasienten skrives ut eller overføres til annen institusjon.
Vedtaksperioden vises i den pasientspesifikke siden «Vedtak» og inneholder mappene «Rettslig grunnlag for behandling» og «Gjennomføring av behandling». Begge mappene har dokumentmenyer der det opprettes hhv. rettslige grunnlag, i Classic kalt formalia, og gjennomføringsvedtak, som f.eks. vedtak om skjerming eller rusmiddeltesting. Når oppfølging av pasienten innen psykisk helsevern eller TSB avsluttes, skal vedtaksperioden lukkes.
Ved godkjenning av rettslige grunnlag og gjennomføringsvedtak opprettes det mapper, også kalt vedtaksmapper, for det aktuelle vedtaket og vedtaksdokumentet legger seg i tilhørende vedtaksmappe. Vedtaksmappene har dokumentmenyer og hvilke dokumenter som kan opprettes i dokumentmenyen avhenger av vedtaket.
Det er ikke mulighet å opprette utkast til vedtak, dvs. når vedtaksdokumentet er godkjent er det endelige vedtaket fattet.
I vedtaksmodulen er det lagt til rette for dokumentasjon av gjennomføring av tvang, dvs. elektronisk protokollføring, innen psykisk helsevern. Gjennomføringene vises i den pasientspesifikke siden «Tvangsprotokoll», som inneholder en fane per gjennomføringsvedtak som har krav om protokollføring.
I vedtaksmodulen er det også lagt til rette for å registrere vedtaksperiodeansvarlig, som vil være ansvarlig for oppfølging av pasientens vedtak.
Vedtaksmappene til § 2-1 Frivillig psykisk helsevern, § 3-2 Vedtak om tvungen observasjon og § 3-3 Vedtak om tvungent psykisk helsevern har en endreknapp og ved bruk av denne knappen blir det aktuelle rettslige grunnlaget automatisk avsluttet med samme dato og tidspunkt som dato og tidspunkt vedtak fattet til det nye rettslige grunnlaget. Hvilke rettslige grunnlag som kan opprettes på denne måten avhenger av det aktuelle rettslige grunnlaget, se figur 2.
Dokumentet «Opprett vedtaksperiode» og alle vedtaksdokumentene i vedtaksmodulen krever knytning til en kontakt.
Vedtakene registrert i vedtaksmodulen følger pasienten og ikke pasientens opphold. Det skal derfor ikke registreres inn- og utvedtak ved avdelingsoverflytting.
Vedtak som fattes med hjemmel i psykisk helsevernloven og straffeloven §§ 62 og 63 har utskriftsmaler som oppfyller kravene gitt i EPJ-standarden for vedtak etter psykisk helsevernloven. For vedtak innen tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) benyttes standard utskriftsmal i Arena.
I vedtaksmodulen registreres informasjon om type og frist for neste kontrollundersøkelse i dokumenter for pasienter underlagt tvungent psykisk helsevern. Pasientlistene for rettslig grunnlag har fargevarsling når fristen for kontrollundersøkelse nærmer seg og når den er passert. Det sendes også varsel via arbeidsflyt for vedtak. Dette gjelder også forlengelse i etterkant av allerede etablerte TO/TPH-vedtak.
I vedtaksmodulen varsles det med teksten «Utløpt» på vedtaksmappen for rettslige grunnlag innen tvungent psykisk helsevern når gyldig til-dato for det rettslige grunnlaget er passert, men det rettslige grunnlag fortsetter å være aktivt. Det er ikke tilsvarende varsling for rettslige grunnlag innen TSB. Når gyldig til-dato for gjennomføringsvedtak innen psykisk helsevern er passert, får de automatisk status avsluttet. Gjennomføringsvedtak innen TSB fortsetter å være aktive når gyldig til-dato er passert og må avsluttes manuelt.
I pasientlistene for rettslig grunnlag og gjennomføringsvedtak er det fargevarsling når gyldig til-dato for vedtak innen psykisk helsevern nærmer seg. I pasientlistene for rettslig grunnlag er det i tillegg fargevarsling når gyldig til-dato er passert for rettslige grunnlag innen både psykisk helsevern og TSB.
NPR krever innrapportering av rettslig grunnlag for pasienter som er under frivillig behandling innen psykisk helsevern og TSB. Frivillig behandling må derfor dokumenteres i vedtaksmodulen.
Siden vedtak opprettet i vedtaksmodulen ikke har overlappende datastrukturer med vedtak i Classic, er det egne Arena-rapporter for vedtak opprettet i Arena.
Vedtaksmodulen har god støtte for dokumentasjon og oppfølging av vedtak innen psykisk helsevern, men begrenset støtte for tilsvarende dokumentasjon og oppfølging av vedtak innen TSB. Faggruppen har derfor opprettet en rekke d-saker, som beskriver endringsønsker og feil knyttet til dokumentasjon og oppfølging av vedtak innen TSB i Arena.
Flere av vedtaksskjemaene er relativt omfattende og det er lett å registrere feil dato, klokkeslett eller velge feil verdi i menyer. Det anbefales derfor at det gis grundig opplæring i vedtaksmodulen.
Det kan registreres andre rettslige grunnlag enn de som er gitt i kodeverket 9300 Rettslig grunnlag på volven.no i vedtaksmodulen. Rettslige grunnlag registrert som fritekst vises ikke i pasientlistene for rettslig grunnlag.
Pga. tidligere begrensinger i EPJ-standarden for vedtak etter psykisk helsevernloven er det ikke mulig å ha to eller flere aktive rettslige grunnlag samtidig i vedtaksmodulen. Dersom både «§ 2-1 Frivillig psykisk helsevern» og «§ 4-1 Frivillig TSB» er tilgjengelige, kan det medføre mye pasientadministrativ registrering der pasienter har parallelle forløp i psykisk helsevern og TSB. Foretakene må selv vurdere hvorvidt «§ 4-1 Frivillig TSB» skal tas i bruk.
Faggruppen kan ikke beslutte regional registreringspraksis dersom pasienten tvangsbehandles samtidig innen både psykisk helsevern og TSB.
Vedtaksmodulen krever at pasienten har en åpen vedtaksperiode før det kan registreres vedtak og vedtaksperioden kan ha en vedtaksperiodeansvarlig.
Vedtaksperiode og vedtaksperiodeansvarlig er nye begreper i Arena og faggruppen har besluttet:
Vedtaksperioden opprettes ved første oppmøte innen psykisk helsevern eller TSB og lukkes når behandlingen innen psykisk helsevern eller TSB avsluttes, pasienten skrives ut eller overføres til en annen institusjon.
Vedtaksperiodeansvarlig opprettes kun dersom pasienten tvangsbehandles innen psykisk helsevern eller TSB.
Vedtaksmappene til § 2-1 Frivillig psykisk helsevern, § 3-2 Vedtak om tvungen observasjon og § 3-3 Vedtak om tvungent psykisk helsevern har en endreknapp, som letter avslutning av det aktuelle rettslige grunnlaget og oppretting av nytt rettslig grunnlag.
6.1.2.4 Journalgrupper, dokumenttyper og dokumentmaler
Faggruppen har ikke vurdert dokumenttypene knyttet til journalgruppen PS Vedtak da det allerede er etablert en regional standard.
DIPS AS leverer én dokumenttype for hvert vedtak i vedtaksmodulen og dagens regionale dokumenttyper for disse utgår ved vedtaksregistrering i Arena. Faggruppen har vurdert dokumenttypene i vedtaksmodulen og har besluttet følgende dokumenttypeegenskaper:
Krav om endelig godkjenning for alle dokumenttyper som er knyttet til vedtak som krever spesialistgodkjenning.
Krav om utskrift for alle dokumenttyper som er knyttet til vedtak for kvalitetssikring.
Alle dokumenttyper som er knyttet til opphørsdokumenter som ikke er vedtak skal være tekniske siden de ikke inneholder relevant klinisk informasjon.
Vedtaksdokumentene for tvangsvedtak innen TSB er mangelfulle ift. dokumentasjonskravet i forskriften om rettigheter og tvang i rusinstitusjoner. Inntil vedtaksmodulen tilfredsstiller dokumentasjonskravet, har faggruppen besluttet:
Dokumenttyper for rusvedtak som ev. brukes i Classic før overgangen til Arena videreføres etter overgang til Arena. Disse opprettes i vedtaksmappen til det aktuelle vedtaket.
Inntil protokollføring for TSB støttes i Arena, bør helseforetakene (HFene) videreføre dagens praksis, samt ta i bruk regionale dokumenttyper for rusvedtak.
Siden flere av dokumenttypene for gjennomføringsvedtakene innen TSB har samme dokumenttypenavn i Classic og Arena, har faggruppen besluttet:
Dokumenttypenavnene til Classic-dokumenttypene prefikses med «RUS».
Dokumenttypenavnene til Arena-dokumenttypene beholdes uendret.
Faggruppen har kartlagt alle dokumentmaler og dokumenttyper som i dag brukes for dokumentasjon av vedtak innen psykisk helsevern og TSB og som ikke har tilsvarende dokumentmaler og dokumenttyper i vedtaksmodulen. Faggruppen har besluttet regionale dokumenttyper og videreføring av lokale dokumentmaler for disse dokumenttypene og dokumentmalene.
Se Regional standard – dokumenttyper for oversikt over dokumenttyper for faggruppens fagområde, samt anbefalinger til dokumenttypeegenskaper og dokumenttypenavn.
Faggruppen har besluttet at pasientlister levert av DIPS, jmf. kap. 9.6, tabell 6, tas i bruk og benyttes slik de blir levert. I tillegg har faggruppen besluttet å opprette pasientlister for å dekke områder der DIPS ikke vedlikeholder eller leverer egne lister.
Faggruppen har også besluttet at det skal settes opp en liste for «Oversikt konsultasjonsserier», som ble tatt i bruk for å sikre oppfølging og rydding fra og med mai 2023. Videre opprettes det en liste for kontrollkommisjonen, samt en for PPR for inneliggende pasienter.
Faggruppen har besluttet at Arena-funksjonen «Involver andre i pasientforløpet» benyttes for å gi Kontrollkommisjonen tilgang til aktuelle pasienter. Begrunnelse for tilgangen skal være «Tilsyn med helsepersonellets virksomhet» og for feltet «Utdypende begrunnelse» vises det til anbefalte begrunnelser i den regionale brukerveiledningen «ARENA - Kontrollkommisjonen, tilgang». Beslutningsmalen «Tilsyn med helsepersonellets virksomhet» gis også til personell som bistår kontrollkommisjonen for at de skal ha oversikt over pasienter meldt til Kontrollkommisjonen. Beslutningsmalen som velges, vil vises for pasienten på Helsenorge.no.
Faggruppen har besluttet at pasientene som Kontrollkommisjonen gis tilgang til vises i en egen pasientliste og at denne pasientlisten blir en del av den regionale løsningen. På grunn av begrensinger i pasientlisten Kontrollkommisjonen, bl.a. mulighet til å kvittere ut oppgaver, anbefales det å videreføre dagens praksis med å opprette en Intern melding på aktuelt vedtak.
Faggruppen anbefaler regional tilgangsstyring til journalgruppene for fagområdet Psykisk helsevern og TSB, men kan ikke beslutte en regional standard. Det enkelte HF må beslutte om de ønsker å implementere regional standard.
Faggruppen anbefaler at alle kliniske roller innen Psykisk helsevern og TSB bør ha funksjonstilgang til Arena-sidene og pasientlistene som tilhører fagområdet Psykisk helsevern og TSB da tilgang til data styres av organisasjonstilgangen og brukerrollenes beslutningsmaler.
Helse- og omsorgsdepartementet har gitt fritak for koding av nasjonale pasientforløp i 2025, og alle HF i HSØ har derfor besluttet å ikke registrere noe i PPR dette året. Faggruppen har av samme årsak fjernet brukernes tilgang til den pasientspesifikke siden PPR og de to pasientlistene PPR - Inneliggende og PPR - Kons.serie.
Ny løsning for PPR forventes å være på plass i Arena i løpet av annet halvår 2025, og løsningsbeskrivelsen vil bli revidert på nytt når ny løsning er testet og implementert.
8.1 Endringer
Arena MADRS er en videreføring av skjemaet som brukes i Classic i dag, men har ikke overlappende datastrukturer da skåringene i MADRS-skjemaer i Arena lagres som strukturerte data. Skåret til det enkelte spørsmålet og pasientens totale MADRS-skår vises i en pasientspesifikk pasientliste.
8.2 Vurderinger
Regional løsning for MADRS ble forankret av FRAM-prosjektet 2019.
9.1 Endringer
Arena LAR-skjemaet har noen flere spørsmål enn det brukerdefinerte LAR-skjemaet i Classic. LAR-skjemaet i Arena har ikke overlappende datastrukturer med LAR i Classic da opplysninger i LAR-skjemaet i Arena lagres som strukturerte data.
9.2 Vurderinger
For sluttbruker vil registrering av LAR i Arena innebære minimale endringer.
10.1 Endringer
Arena Rusdata har to skjema: «Arena Rusdata SBS», der status ved behandlingsstart dokumenteres, og «Arena Rusdata Behandlingsslutt». Det er ikke krav om at det gjøres registreringer i andre faser av behandlingen. Ved avslutning av henvisningsperioden for fagområde TSB (Rus og LAR), genereres oppgavetypen «Dokument til oppretting».
10. 2 Vurderinger
For sluttbruker vil registrering av Rusdata i Arena innebære minimale endringer.
11.1 Endringer
Trygg Arena psykisk helse og rus er et nytt produkt i Trygg Arena-familien. Det finnes ikke tilsvarende produkt i Classic.
11.2 Vurderinger
Faggruppen har testet Trygg Arena psykisk helse og rus og ser potensialet i produktet. Produktet har imidlertid svakheter som gjør at faggruppen ikke kan anbefale dagens versjon av produktet som del av regional løsning for fagområdet.
Faggruppen har kartlagt dagens arbeidsprosesser i Classic og fremtidige arbeidsprosesser i Arena for psykisk helsevern og TSB. Kartleggingen av lokale arbeidsprosesser for registrering og oppfølging av TSB viser store variasjoner av dokumentasjonspraksis ved de ulike HFene i helseregionen. Det er i stor grad lik dokumentasjonspraksis innen psykisk helsevern i helseregionen.
Faggruppen har utarbeidet en regional arbeidsprosess for dokumentasjon av behandling innen TSB og anbefaler at det etableres lokale arbeidsprosesser i det enkelte HF, se tabell 4.
Arbeidsprosess |
Lenke |
Dokumentasjon og oppfølging av vedtak jf. psykisk helsevernloven i Arena |
|
Registrering og oppfølging av vedtak jf. helse- og omsorgstjenesteloven og forskrift om rettigheter og tvang i rusinstitusjon i Arena |
Tabell 4: Regionale arbeidsprosesser.
Vedtaksmodulen legger relativt store begrensninger på sluttbruker med tanke på hvilke vedtak og dokumenter som kan opprettes, og begrensingene avhenger av type rettslig grunnlag og gjennomføringsvedtak som er opprettet.
I utarbeidelsen av prosesskartene for arbeidsprosessene i Arena var det fokus på endring i dokumentasjon og oppfølging av utvalgte vedtak innen frivillig og tvangsbehandling i Arena samt triggere for dokumentasjon og oppfølging. Faggruppen mener det er en god måte å visualisere viktige endringer i arbeidsprosessene ved overgang til Arena.
Faggruppen har sett på arbeidsprosessene knyttet til pasientopphold innen akuttpsykiatri som ble utarbeidet av FRAM-prosjektet. Faggruppen har vurdert at disse ikke kan godkjennes som regionale arbeidsprosesser da de er for overordnede og ikke gir nyttig informasjon om endringer i arbeidsprosessene ved innføring av Arena, samt at begrepene som benyttes er tilpasset somatiske pasientopphold. Arbeidsprosessene er overført annen faggruppe.
For oversikt over brukerveiledninger utarbeidet for fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se tabell 5. Brukerveiledningene er basert på at sluttbruker har grunnleggende kjennskap til dokument- og pasientlistefunksjonalitet, samt generell Arena-funksjonalitet.
Lenke til område med alle aktuelle brukerveiledninger
Brukerveiledning |
Vedtak i psykisk helsevern og TSB, registrere og følge opp |
Kontrollkommisjonen |
Rusdata |
LAR statusrapport |
MADRS |
Henvisning, registrer BUP opplysninger |
Opphold – medisinske koder – BUP, registrere og redigere |
Konsultasjonsserie, opprette, redigere og avslutte |
Etterregistrering av tvangsvedtak fra Classic til Arena |
Tabell 5: Brukerveiledninger.
I dette kapittelet beskrives konfigurert oppsett for fagområdet Psykisk helsevern og TSB.
For systemoppsett som berører fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se Regional standard - systemoppsett.
Det er ingen nye feltoppsett for fagområdet psykisk helsevern og TSB.
14.3 Arbeidsgrupper og arbeidsflyt
Det er ingen endringer i regional standard sammenlignet med Classic.
Det er ingen endringer i regional standard for journalgrupper sammenlignet med Classic.
DIPS AS leverer dokumenttyper for alle vedtakene og dokumentene for oppfølging av vedtak i vedtaksmodulen. Det samme gjelder for de andre produktene som inngår i faggruppens ansvarsområde. Faggruppen anbefaler endring av egenskapene til enkelte dokumenttyper.
For dokumenttyper og dokumenttypeegenskaper for fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se Regional standard – dokumenttyper.
Kodeverkene som brukes i Arena Vedtak og de konfigurerte produktene er en integrert del av leveransen.
Faggruppen har gått gjennom felleskodeverk for fagområdet Psykisk helsevern og TSB og har i den grad det er mulig anbefalt en regional standard, se Regional standard - kodeverk.
14.6 Pasientlister
For oversikt over pasientlister som inngår i den regionale løsningen for fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se tabell 6.
Pasientliste | Kommentar |
DIPS_AS.Vedtak i Classic | Vises i siden «Vedtak» |
DIPS_AS.RG - Kons.serier | RG = rettslig grunnlag |
DIPS_AS.RG - Inneliggende | RG = rettslig grunnlag |
DIPS_AS.Gjennomf. - Inneliggende | Gjennomf. = gjennomføringsvedtak |
DIPS_AS.Gjennomf. - Kons.serier | Gjennomf. = gjennomføringsvedtak |
DIPS_AS.Skjermingsprotokoll | Vises i siden «Tvangsprotokoll» |
DIPS_AS.Tvangsbehandlingsprotokoll | Vises i siden «Tvangsprotokoll» |
DIPS_AS.Tvangsmiddelprotokoll | Vises i siden «Tvangsprotokoll» |
DIPS_AS Pasientens MADRS | Kan tas i bruk der HF ikke benytter CheckWare til scoring |
Oversikt kons-serier* | Faggruppen har besluttet at denne pasientlisten opprettes og vises i egen side |
Kontrollkommisjonen* | Faggruppen har besluttet at denne pasientlisten opprettes og vises i egen side |
Tabell 6: Pasientlister.
Nye foretak som konsolideres inn i regional base, må manuelt legges til disse listene av Sykehuspartner
For oversikt over konfigurerte sider som inngår i den regionale løsningen for fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se tabell 7.
Side | Beskrivelse |
Vedtak | Pasientspesifikk side for registrering av vedtak |
Tvangsprotokoll | Pasientspesifikk som viser tvangsprotokollene for skjerming, tvangsbehandling og tvangsmiddel |
Tabell 7: Konfigurerte sider.
For oversikt over rapporter som inngår i den regionale løsningen for fagområdet Psykisk helsevern og TSB, se tabell 8. Se Regional oversikt over rapporter
Rapportnavn | Beskrivelse |
A-1010 Konsultasjonsserier - Rettslig grunnlag og gjennomføringer | Viser oversikt over alle rettslige grunnlag og gjennomføringer for en gitt periode gruppert på vedtakstype, avdeling og seksjon |
A-1011 Inneliggende - Rettslig grunnlag og gjennomføringer | Viser oversikt over alle rettslige grunnlag og gjennomføringer for en gitt periode gruppert på vedtakstype, avdeling, seksjon, post og lokalisering |
A-1019 PPR Kontrollrapport | Viser alle aktive PPR-forløp som standard, med muligheten for å vise også de avsluttede forløpene |
A-1023 PPR Dokumenter uten tilknytning | Viser PPR-dokumenter med rapporteringsdata som mangler tilknytning til henvisning eller kontakt |
A-1059 Vedtak fattet | Viser oversikt over vedtak som er fattet |
A-1064 Åpne konsultasjonsserier pr dato | Viser pasienter med konsultasjonsserier som åpnes, er åpne eller lukket på valgt dato |
A-1121 Rusdata SBS Kontrollrapport NPR | Viser oversikt over alle skjema med dokumenttype "Arena Rusdata SBS", med kolonner for påkrevde NPR-felter, godkjentstatus, og tilknytning til organisasjon og kontakt, som er opprettet i en periode |
A-1122 Rusdata Behandlingsslutt Kontrollrapport NPR | Viser oversikt over alle skjema med dokumenttype "Arena Rusdata behandlingsslutt", med kolonner for påkrevde NPR-felter, godkjentstatus, og tilknytning til organisasjon og henvisning, som er opprettet i en periode |
A-1123 Rusdata Operativ Ryddeliste | Viser alle eksisterende henvisninger som har fagområde angitt som "TSB" i felleskodeverket "VI-FAGOMRÅDER", med kolonne for antall SBS- og behandlingssluttskjema under henvisningsperioden. Rapporten gir mulighet for å ta utvalg på tidsperiode, avdeling og lokalisering |
A-1124 LAR statusrapport | Viser oversikt over alle skjema med dokumenttype "LAR-rapport", med dokumentegenskaper og alle kolonner registrert i skjema |
Tabell 8: Rapporter.
Ingen aktuelle vedlegg.