Vis emner som begynner på ...
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å

Redaksjon og "om boka"

Sist oppdatert: 18.10.2023
Forfattere: Fredrik Müller, Andreas Lind
Utgiver: Oslo universitetssykehus
Versjon: 0.7
For tilgang til tidligere versjoner, kontakt redaktøren.
Kopier lenke til dette emnet
Foreslå endringer/gi kommentarer

Om boka 

Målgruppen for "Brukerhåndbok i mikrobiologi (OUS)" er primært avdelingens rekvirenter.

 

Hovedmenyen består av følgende inngangsporter:

  • Mikrobe er inngangsport der det finnes mange analyser knyttet til en mikrobe og en ønsker informasjon om analysevalg, f.eks ved hepatitt B.
  • Klinisk problemstilling (kapittel vil bli utvidet etterhvert*) kan velges der flere/mange mikrober kan være årsak til en tilstand og det ønskes informasjon om prøvetaking og transport av prøven, vanligste agens etc., f.eks urinveisinfeksjoner.
  • Prøvetaking inneholder en alfabetisk oversikt over typer prøvemateriale og hvordan prøve skal tas og forsendes.
  • Analyseoversikt inneholder en alfabetisk oversikt over avdelingens analysetilbud.
  • Åpningstider og kontaktinformasjon, i tillegg litt generelt om avdelingen vår.

 

*Anmerkning: Boken utvikles fortløpende og tidlige versjoner vil ikke være komplette. Enkelte kapitler og emner vil komme til i senere utgaver. For tilbakemeldinger og kommentarer, send e-post til redaktør.

Redaksjon 

Redaksjon:

  • Andreas Lind, Overlege (epost)
  • Fredrik Müller, Avdelingsleder (epost)
  • Belinda Langnes Lindstad, Kvalitetsleder (epost)
  • Elisabeth Toverud Landaas, Overlege (epost)
  • Kristine Schiøtz, Overlege (epost)
  • Dora Haugenes, Seksjonsleder prøvemottak (epost)
Fant du det du lette etter?
Ja
Nei
Så bra. Fortell oss gjerne hva du var fornøyd med.
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen din, men bruker den til å forbedre innholdet. Vi ber om at du ikke deler person- eller helseopplysninger.
Send
Kan du fortelle oss hva du var ute etter?
Vi kan ikke svare deg på tilbakemeldingen din, men bruker den til å forbedre innholdet. Vi ber om at du ikke deler person- eller helseopplysninger.
Send